Etter keisersnitt – mitt online kurs

Hva er Etter keisersnitt? 

Få tips til keisersnittet, 10 tips til barsel og informasjon om amming i første kapittelet som er gratis for alle. Se på 10 tips til keisersnittet og registrer bruker (trenger ikke legge inn betalingsinfo)!

For litt over to år siden tok jeg selv keisersnitt og for litt over et år siden snakket jeg første gang ut om hvordan det er å føde med keisersnitt i podcasten Engler og hormoner (Episode 2 med meg). Feedbacken jeg fikk var overveldende. Få hadde snakket om det å føde med keisersnitt på denne måten før. Keisersnitt er ingen lett utvei. Jeg forstod hvor mange som kjente på dette. Som ikke ante hva de skulle gjøre etter keisersnittet. Som syns det var tøft. Og som følte seg alene. 

Jeg fant ut at jeg skulle lage en instagramprofil, @kvinnehelse_fysio hvor jeg kunne dele om keisersnitt og kvinnehelse som var det jeg jobbet med og brenner for. Jeg sammenlignet deretter keisersnitt med en kneoperasjon for å se på mangelen av oppfølging på min instagram. Igjen fikk jeg stor respons og skrev en kronikk på bakgrunn av dette. Det tok helt av og jeg forstod hvor mange kvinner som trenger hjelp. 

Siden da har jeg jobbet for å få keiserinnene mer på kartet ved å snakke om det i podcaster, foran stortinget og i ny kronikk om mangel på sykemelding. Jeg har svart på utallige meldinger fra kvinner på barsel og i permisjon og fant ut at jeg lager et kurs som inneholder det de fleste lurer på. 

På Etter keisersnitt finner du først litt informasjon til deg som muligens skal ta keisersnitt eller som nettopp har tatt keisersnitt, i tillegg til tips rundt amming. Gå inn på www.etterkeisersnitt.no for mer info.

Ønsker du mer informasjon så håper jeg du vil prøve kurset hvor jeg går gjennom øvelser du kan gjøre i de 6 første ukene, pusteøvelser, barselyoga, arrvevsmassasje, øvelser for aktivering av magen og om delte magemuskler, bekkenbunnen, treningsprogram og øvelser som vil gjøre deg klar for trening med høy belastning og et så aktivt liv som du ønsker. Videoene er korte, på maks 15 minutter, da jeg vet hvor vanskelig det er å få tid til trening i en hektisk barseltid og småbarnstilværelse. 

Selv om dette kurset er laget fra fødsel, så kommer ikke alle helt i gang så tidlig. Derfor passer det også for deg som er et år etter og som trenger litt hjelp på veien. 

Trykk her for å lese mer om kurset og registrere deg

Send meg gjerne en mail om du har noen spørsmål på post@mathildepilskog.com eller på min instagram @kvinnehelse_fysio