Om meg

Mitt navn er Mathilde Pilskog

Jeg heter Mathilde Pilskog, og jeg er fysioterapeut, sportsterapeut, gravid- og terapeutisk yogainstruktør og personlig trener.

Jeg spesialiserer meg innen kvinnehelse og fødsels- og barselomsorg. Dette er områder som engasjerer meg, og som jeg i senere tid har spesialisert meg innen. Som mamma og som kronisk syk med bekhterev har jeg selv både negativ og positiv erfaring i disse områdene, og jeg er veldig opptatt av å høre på deg som pasient. For meg er det viktig at du som pasient vet at selv om ting er vanlig, så betyr det ikke at det er noe du må leve med og at det ikke kan bli bedre.

Jeg brenner for å få større fokus og bedring av tilbudet innen kvinnehelse og svangerskaps-, fødsels- og barselomsorgen.

– Mathilde Pilskog

I mitt arbeid bruker jeg elementer fra fysioterapi, trening og yoga for å gi deg den riktige behandlingen. I tillegg har jeg kursing innen ultralyddiagnostikk av muskel og skjelett. Ved å bruke elementer som pust og tilstedeværelse ønsker jeg å øke din bevissthet og kunnskap til din egen kropp.

Pr nå låner jeg et rom i en midlertidig klinikk hvor jeg tar imot et fåtall pasienter, men du kan kontakte meg om du ønsker en fysisk undersøkelse og behandling. Til høsten åpner Line Wittersø og meg et stort, tverrfaglig kvinnehelsesenter, Asker Kvinnehelse, 15 min fra Oslo sentrum. Jeg gleder meg til å endelig ta godt imot alle pasienter igjen.

Til daglig finner du meg online eller på Hiyoga der jeg jobber som yogainstruktør. På instagram finner du meg som @kvinnehelse_fysio. Følg meg gjerne der for informasjon om kvinnehelse, fødselsomsorg og min hverdag med bekhterev.

Jeg har en egen podcast Kvinnehelse på agendaen, hvor jeg intervjuer kvinner om deres opplevelse med ulike kvinnehelserelaterte diagnoser. Sjekk ut mer om den her

Media

Her er et utklipp av artikler jeg har medvirket i eller blitt intervjuet i og innlegg jeg har fått publisert.

Podcaster jeg har gjestet