Om meg

Mitt navn er Mathilde Pilskog

Jeg heter Mathilde Pilskog, og jeg er fysioterapeut, sportsterapeut, gravid- og terapeutisk yogainstruktør og personlig trener.

Jeg spesialiserer meg innen kronisk sykdom, kvinnehelse og fødsels- og barselomsorg. Dette er områder som engasjerer meg, og som jeg i senere tid har spesialisert meg innen. Som mamma og som kronisk syk med bekhterev har jeg selv både negativ og positiv erfaring i disse områdene, og jeg er veldig opptatt av å høre på deg som pasient. For meg er det viktig at du som pasient vet at selv om ting er vanlig, så betyr det ikke at det er noe du må leve med og at det ikke kan bli bedre.

Jeg brenner for å øke tilbudet av hjelp innen kronisk sykdom, kvinnehelse og svangerskaps-, fødsels- og barselomsorg.

I mitt arbeid bruker jeg elementer fra fysioterapi, trening og yoga for å gi deg den riktige behandlingen. I tillegg har jeg kursing innen ultralyddiagnostikk av muskel og skjelett. Ved å bruke elementer som pust og tilstedeværelse ønsker jeg å øke din bevissthet og kunnskap til din egen kropp.

Til daglig finner du meg på Sjølystklinikken, online eller på Hiyoga der jeg jobber som yogainstruktør. På instagram finner du meg som @kvinnehelse_fysio. Følg meg gjerne der for informasjon om kvinnehelse, fødselsomsorg og min hverdag med bekhterev.

Media

Her er et utklipp av artikler jeg har medvirket i eller blitt intervjuet i og innlegg jeg har fått publisert.